Zoeken
Menu

Wie aan de Jaarbeurs in Utrecht denkt, denkt aan de vele beurzen die het bedrijf al meer dan honderd jaar organiseert. Maar een beurs, zoals de VSK, wordt vaak maar eens in de twee jaar georganiseerd. Het is daarom niet voor niets dat de website InstallatieProfs.nl bestaat. Het platform voor de installatiebranche waar leveranciers en producenten hun (laatste) producten kunnen introduceren aan de installateurs en andere vakspecialisten in de installatiebranche.

Onze missie en visie

Doel van het platform is ‘handel in beweging brengen’. InstallatieProfs is praktisch, product-  en  praktijkgericht. Dit betekent dat gebruikers, installateurs, vakspecialisten en (installatie)bedrijven naar onze website komen voor nieuws over producten en noviteiten die op de markt komen. Vervolgens kunnen zij direct meer informatie aanvragen of in contact komen met de producent of leverancier. 

Het is voor ons belangrijk dat de lijnen kort zijn. Zo worden leads direct doorgestuurd naar de adverteerder, maar ook het team van InstallatieProfs staat altijd klaar om te helpen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het draait natuurlijk om het boeken van mooie resultaten.

Onze visie is daarom ook dat het internet onmisbaar is voor de installatiebranche. Wij willen de spil zijn tussen de leveranciers en de (eind)gebruikers en ze helpen bij hun werkzaamheden door ze op de hoogte te houden met productnieuws. Voor toeleveranciers, onze adverteerders, is het platform daarom de perfecte plek om in contact te komen met potentiele klanten. InstallatieProfs is een platform voor effectieve communicatie over productinnovatie of toepassingen.

Wil jij met jouw producten of diensten zichtbaar zijn in de markt? Leads generen en naamsbekendheid vergroten in de installatiebranche? Of wil je jouw introductie in de markt lanceren? Dan zit je bij InstallatieProfs op de juiste plek!

Onze doelstellingen voor toeleveranciers zijn daarom:

  1. Online zichtbaarheid
  2. Leads
  3. Conversie
  4. Betrokkenheid creëren

Deze doelstellingen wil het InstallatieProfs-team bewerkstelligen door het gebruik van e-mailmarketing, banners op de homepage, artikelen, partnermailingen en social media. De tools, die worden ingezet, bereiken 100.000 professionals in de installatiebranche.

Voor leveranciers zijn onze online middelen perfecte tools om installateurs en bedrijven te benaderen over producten uit de installatiebranche.  


Contact

Ben jij geïnteresseerd in de diensten van InstallatieProfs? Neem dan contact met ons op. Onze sales manager, Robin Kuipers (robin.kuipers@jaarbeurs.nl of telefonisch via 06 3032 7387), vertelt jou graag meer over de mogelijkheden.

Voor overige vragen en/of opmerkingen kun je ons bereiken per email op info@installatieprofs.nl. Je laatste persberichten kun je sturen naar ons redactie op het emailadres: redactie@installatieprofs.nl