Zoeken
Menu

Het aanbod aan informatieve sessies groeit hard. Veel leveranciers van producten en diensten organiseren webinars en andere kennissessies om informatie te geven aan de sector.

Hieronder vind je een overzicht.

InstallatieProfs.nl biedt deze dienst kosteloos aan aan leveranciers binnen dit platform. Ook een online event aanmelden? Stuur een bericht aan frank.van.hal@jaarbeurs.nl voor de specificaties. InstallatieProfs.nl is niet verantwoordelijk voor de hieronder aangeboden informatie.

Webinar: Nieuwe producten LEDVANCE & UV-C

Organisatie: LEDVANCE

Datum: dinsdag 13 en woensdag 14 april 2021, 10:00 uur

Omschrijving: 

Op di. 13 april & wo. 14 april organiseren wij een webinar over nieuwe LED lampen, LED armaturen en UV-C. Ontdek o.a. de nieuwste OSRAM LED buizen van LEDVANCE. Doe mee met de quiz aan het einde van het webinar en maak kans op een LEDVANCE AIR PURIFIER! De webinars starten op beide dagen om 10:00.

Meer informatie en aanmelden

Webinar: D-Sign vluchtrouteaanduiding

Organisatie: Famostar Emergency Lighting B.V.

Datum: 15 april 2021, 09:00 uur

Omschrijving:

Famostar heeft een nieuw armatuur ontworpen voor vluchtrouteaanduiding. Het is een design armatuur zonder concessies te doen aan installatiegemak. Ben je nieuwsgierig naar ons nieuwe armatuur? Donderdag 15 april geven we een webinar waarin we het armatuur presenteren. Je kunt je hiervoor nu aanmelden.

Meer informatie en aanmelden

Webinar: Gasloos renoveren met warmtepomp en convectoren!

Organisatie: NIBE en Jaga

Datum: 15 april 2021, 14:00 uur - 15:00 uur

Omschrijving:

Woningcorporaties in Nederland staan de komende decennia voor de enorme uitdaging om meer dan twee miljoen bestaande rijwoningen en galerijwoningen gasloos te maken. Wat zijn haalbare en betaalbare oplossingen?

NIBE en Jaga organiseren daarom op donderdag 15 april samen een gratis webinar.

Meer informatie en aanmelden

Webinar: Comforteis TOjuli centraal tijdens webinar DUCO

Organisatie: Duco Ventilation & Sun Control

Datum: Woensdag 21 april, 10:00 uur - 11:15 uur

Omschrijving:

Tijdens de eerste DUCO Online Session bleek het al, de comforteis TOjuli is een onbekende voor velen in de branche. Daarom organiseert DUCO op woensdag 21 april het TOjuli webinar. Samen met Rob Daniëls van adviesbureau Cauberg Huygen toont DUCO oplossingen om deze indicator te remmen op een natuurlijke manier.

Meer informatie en aanmelden

Webinar: Maak kennis met airconditioning van Remeha

Organisatie: Remeha

Datum: Donderdag 22 april 2021, 15:30 - 16:30 uur

Omschrijving:

Remeha breidt haar productportfolio uit met airconditioning. Tijdens het webinar op 22 april informeert Remeha je graag over de uitgebreide mogelijkheden van Diva airconditioning en de voordelen die dit jou en jouw klanten biedt. Daarnaast wordt er stilgestaan bij het berekenen van het benodigde koel- en/of verwarmingsvermogen en de aandachtspunten bij de plaatsing. Meld je snel aan! 

Meer informatie en aanmelden

Webinar: Toezichthoudende domotica

Organisatie: Hertek B.V.

Datum: donderdag 27 mei 2021, 10:00 uur

Omschrijving:

In dit webinar geven de specialisten van Hertek inzicht in de verschillende soorten slimme sensortechnieken en hoe u deze met een zorgdomoticaplatform juist inzet. Ook bespreken wij hoe u, met slimme sensoren, vorm geeft aan belevingsgerichte zorg en de invulling van de Wet zorg en dwang.

Meer informatie en aanmelden

Webinar: EVSE-webinar ‘Geen woorden maar laden’

Organisatie: KWx B.V.

Datum: Dinsdag 1 juni 2021 van 10:00 - 11:00 uur

Omschrijving:

Laadpalen voor elektrische voertuigen zijn in opmars, maar roepen ook vragen op. Is jouw installatie wel veilig? Tijdens het webinar ‘Geen woorden maar laden’ vertelt Kees Compaan wat de NEN 1010 zegt over deze "bijzondere wandcontactdoos" en laat hij zien hoe je EVSE-inspecties efficiënt uitvoert.

Meer informatie en aanmelden

Webinar: Biodynamische verlichting

Organisatie: Hertek B.V.

Datum: donderdag 24 juni 2021, 10:00 uur

Omschrijving:

Daglicht maakt ons energieker en opgewekter.  cliënten in de intramurale zorg of nachtzorgmedewerkers zijn in het nadeel. In dit webinar nemen de specialisten van Hertek u mee in het effect van licht en hoe biodynamische verlichting bijdraagt aan verbetering van het dag- en nachtritme.

Meer informatie en aanmelden