Zoeken
Menu

Het aanbod aan informatieve sessies groeit hard. Veel leveranciers van producten en diensten organiseren webinars en andere kennissessies om informatie te geven aan de sector.

Hieronder vind je een overzicht.

InstallatieProfs.nl biedt deze dienst kosteloos aan aan leveranciers binnen dit platform. Ook een online event aanmelden? Stuur een bericht aan frank.van.hal@jaarbeurs.nl voor de specificaties. InstallatieProfs.nl is niet verantwoordelijk voor de hieronder aangeboden informatie.

Webinar: TVVL Nationaal Congres Sanitaire Technieken 2021 (online)

Organisatie: TVVL

Datum: maandag 7 juni 2021 van 13:45 uur tot 17:30 uur

Omschrijving:

TVVL zet het Nationaal Congres Sanitaire Technieken op 7 juni volledig in het teken van één van de aspecten van het jaarthema: Gezondheid. Hét congres binnen de sanitaire technieken waar professionals elkaar ontmoeten en worden bijgepraat over alle belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Meer informatie en aanmelden

Webinar: Efficiënt beheer van voorraden en eigendommen in datacenters

Organisatie: Brady

Datum: dinsdag 15 juni 2021, 11.00 - 12.00 uur

Omschrijving:

Complete voorraadcontroles in datacenters in een paar klikken vanaf een centrale locatie met RFID-labels en scanpoorten. Product Expert Identification Solutions bij BRADY EMEA, Luk De Troyer laat u ontdekken hoe Brady u helpt uw processen te verbeteren.

Meer informatie en aanmelden

Webinar: Biodynamische verlichting

Organisatie: Hertek B.V.

Datum: donderdag 24 juni 2021, 10:00 uur

Omschrijving:

Daglicht maakt ons energieker en opgewekter.  cliënten in de intramurale zorg of nachtzorgmedewerkers zijn in het nadeel. In dit webinar nemen de specialisten van Hertek u mee in het effect van licht en hoe biodynamische verlichting bijdraagt aan verbetering van het dag- en nachtritme.

Meer informatie en aanmelden