Zoeken
Menu
Beursnieuws VSK Awards 2020: Drie categorieën, vier prijzen

De inschrijving voor de VSK 2020 Awards is gestart. Deelnemers aan VSK 2020 kunnen hun innovaties aanmelden en meedingen naar een van de vier prijzen. De uitreiking vindt plaats op dinsdag 4 februari 2020, tijdens de officiële opening van de beurs.

Drie categorieën, vier prijzen

De VSK Awards 2020 worden uitgereikt in drie categorieën:

Gezond en comfort

Installatietechniek is er voor mensen. Het brengt comfort en gezondheid. Deze categorie is er voor producten, diensten en concepten die het welzijn van de gebruiker voorop en centraal hebben staan. Veiligheid, geborgenheid, en ruimte om goed en gezond te leven. Nieuwe slimme techniek in de breedste zin van het woord, die in dienst staat van de gebruiker.

Energietransitie

Producten, diensten en concepten die bijdragen aan het terugdringen van het energieverbruik en het stimuleren van duurzaamheid in de gebouwde omgeving. De inzendingen zorgen voor een betere planeet, beantwoorden aan de vraag naar duurzame, verantwoorde en slimme oplossingen in nieuwbouw én renovatie, en bieden de traditionele kolom handvatten om te innoveren, te veranderen en toekomstbestendig te blijven.

Installateurszaken

Deze categorie is het terrein van de werkvloer. Het domein van de mens die het moet maken. Producten, diensten of concepten die het werk verlichten, eenvoudiger maken, of het installatievak aantrekkelijk maken. Een praktisch ingestelde categorie, waarin het welzijn en welbevinden van de installateur voorop staat. Denk aan gereedschappen, installatiemethoden; slimme oplossingen waar de mensen op de werkvloer, die we zo keihard nodig hebben, de handjes voor elkaar krijgen.

Publieksprijs

Naast de prijzen vanuit de vakjury, kiest het publiek – de bezoeker van VSK, uw collega’s en relaties uit de branche – één overall winnaar.

Jury

Ook dit keer is er weer een vakkundige jury die zich, onder voorzitterschap van Doekle Terpstra, voorzitter Techniek Nederland, over de inzendingen zal buigen. Medio december zullen zij per categorie drie genomineerden bekendmaken. 

De VSK Awards worden iedere twee jaar uitgereikt als erkenning voor het steeds weer zoeken naar verbeteringen en innovaties in de installatiesector. Deelnemers aan VSK 2020 kunnen hun innovaties nog aanmelden tot en met 17 november aanstaande. 

Meer informatie vind je via de website van VSK 2020.


Ook interessant