Zoeken
Menu
Beursnieuws Ontbijtsessies: Koelen met WTW & wijzer in BENG

Hoe ga je om met oververhitting? Wijzer in BENG? In de morgen van 5 en 6 februari, nog voor de deuren van de VSK officieel opengaan, kunnen bezoekers op de Zehnder stand terecht voor een lekker ontbijt en antwoorden op deze vragen.

De vroege vogels van de VSK beurs 2020 worden beloond: zij kunnen namelijk op 5 en 6 februari deelnemen aan twee interessante ontbijtsessies. 

Op de woensdagmorgen deelt Bart Cremers, kennisconsultant van Zehnder, zijn inzichten op het gebied van oververhitting. Hij laat met behulp van praktijkvoorbeelden zien hoe men de temperatuur en lucht in huis aangenaam en gezond houdt. En dat op een energiezuinige manier, door alle seizoenen heen. 

Op de donderdagmorgen zal Harm Valk, adviseur bij Nieman Raadgevende Ingenieurs, je wijzer maken in BENG. Deze nieuwe regels rondom duurzaamheid van nieuwbouw brengen namelijk nogal wat verandering met zich mee. Harm vertelt wat de invloed hiervan zal zijn op het gebied van ventilatie en wat dit voor de adviseur betekent. 

Geïnteresseerden kunnen de ontbijtsessie(s) kosteloos bezoeken door zich aan te melden via www.zehnder.nl/vsk2020/ontbijtsessies.

Ook interessant