Zoeken
Menu
Live webinar over de Vasco Vica Warmtepompen

Vasco organiseert op donderdag 21 januari een webinar over de Vasco Vica Warmtepompen. Wenst u meer te weten over de voordelen en het installatiegemak van de Vica warmtepompen? Bent u benieuwd of een Vica warmtepomp past bij uw (ver)bouwproject? Bekijk dan het live webinar op do. 21/01 van 12.30u - 13.00u.

Vasco product manager Bjorn Berger : "Het nieuwe assortiment Vica warmtepompen is een knap staaltje technologie op vlak van hernieuwbare energie. Met de introductie van deze warmteopwekking-systemen neemt Vasco deel aan de energietransitie naar een duurzame toekomst."

De Vasco Vica warmtepompen staan volgems Berger garant voor een energie-efficiënte, fluisterstille en duurzame opwekking van hernieuwbare energie. De nieuwe Vica 8 AW E lucht/water-warmtepomp vormt samen met de Combi Collect gecombineerde buffervaten een ijzersterk duo voor verwarming en sanitair warm water. De Vica Sani 300 A I warmtepompboiler is een kwaliteitsvolle en betaalbare oplossing voor het vervangen van traditionele boilers op gas of elektriciteit.

U kunt zich hier inschrijven voor het webinar

Ook interessant