Zoeken
Menu
Beursnieuws 'Holistische Oventrop ClimaCon F ruimtethermostaten kunnen alles'

Een warmtepomp laten omschakelen van verwarming naar koeling, modulerend aansturen van een cv-ketel, communiceren met een airco en nog veel meer. Het nieuwe modulaire Oventrop ClimaCon F systeem is een uitkomst voor installateurs. Het is in elke woning toepasbaar, ongeacht de warmte- en/of koudebron en de afgiftesystemen. De ClimaCon F is bovendien eenvoudig te installeren, ook achteraf: bedrading zonder schroeven, klikmontage en snelle configuratie met iOS/Android-app via bluetooth.

Modulair werken is dé oplossing nu installateurs handen tekort komen. Oventrop loopt voorop met tijdbesparende modulaire systemen. Alle componenten zijn op elkaar afgestemd dus het geheel werkt feilloos en bijzonder energiezuinig. 

Er zijn vier ClimaCon F modellen, genoeg voor élke situatie en alle mogelijke wensen. Digitaal en analoog instelbaar. Toepasbaar als ketelthermostaat. Met of zonder omschakelsignaal voor een omkeerbare warmtepomp. Voor een master/slave-regeling per ruimte of alleen een hoofdthermostaat. Etc.

De ClimaCon F is te combineren met elektrothermische aandrijvingen, zoals de Oventrop Aktor T 2P. En met het intelligente Oventrop FloorCon F300 aansluitblok. Dit is voorzien van een processor die de warmte/koude-vraag just-in-time regelt en daarbij rekening houdt met de omgeving, zoals de buitentemperatuur of verschillende vloerbedekkingen.

Vier Oventrop ClimaCon F modellen

De ClimaCon F 310 (master) en F 100 (slave) zijn geschikt voor een omschakelsignaal. Keuze uit 2-draads 230 V en 24 V. De master heeft een matrixdisplay met aanraakfuncties en is instelbaar via de bluetooth-app. De F 310 van 24 V biedt extra functies: 0-10 V output en een aansluiting voor een externe temperatuursensor.

Ook in de toekomst geen omschakelsignaal nodig? De ClimaCon F 210 (master) en F 90 (slave), 2-draads 230 V, regelen alléén verwarmen of alléén koelen.

Ook interessant