Zoeken
Menu
Wasco stapt met ULTRA 8 radiatoren over naar Nederlandse fabrikant

Wasco heeft de productie van de ULTRA 8 radiatoren ondergebracht bij een gerenommeerde Nederlandse fabrikant. Zij hebben al jaren ervaring met radiatoren met 8 aansluitingen. Wasco garandeert hiermee private label radiatoren van een uitstekende kwaliteit, die snel leverbaar zijn voor een goede prijs.

De vernieuwde ULTRA 8 heeft een paar extra voordelen. Zo heeft hij een uitstekende afgiftecapaciteit vergelijkbaar met andere A-merken en is hij nog gemakkelijker te installeren met behulp van de bijgeleverde J-console. De vooringestelde Heimeier insert, ontluchter en blindstoppen (zij- en onderzijde) zitten al voorgemonteerd in de radiator.

Met 8 aansluitingen (rechtsonder-, zij- en middenaansluitingen) is de ULTRA 8 overal te monteren. De geribbelde types 21, 22 en 33 zijn ook nog eens omkeerbaar, wat de installateur veel voorbereidend werk zal besparen. Naast het gemak voor de installateur, past de ULTRA 8 ook in elk interieur. Hij is namelijk verkrijgbaar met een vlakke voorplaat en in verschillende kleuren.

In het distributiecentrum van Wasco liggen ruim 230 maten radiatoren van ULTRA 8 op voorraad. Radiatoren met een vlakke voorplaat of op kleur zijn op bestelling leverbaar.

Ook interessant