Zoeken
Menu
Resideo introduceert vijf jaar garantie op breed gamma verwarmings- en waterproducten

Resideo Technologies Inc, een wereldwijde leverancier van comfort- en beveiligingsoplossingen voor woningen, kondigt aan dat het een garantie van vijf jaar introduceert. Deze garantie geldt voor een breed scala van Honeywell Home verwarmingsregelaars en Resideo Braukmann waterproducten.

Het bedrijf staat bekend om zijn uitgebreide portfolio van comfortoplossingen, die zijn ontworpen om perfect te werken in elk huis. Ze zijn allemaal ontworpen en geproduceerd met de uitgebreide kennis en betrouwbaarheid die de comfortregelingen al meer dan 100 jaar tot de slimme keuze van professionele installateurs maken.

Mario Moura, Managing Director Products and Solutions EMEA, legt uit waarom Resideo deze stap heeft gemaakt: "Installateurs en huiseigenaren willen producten die betrouwbaar zijn. Maar zij willen echter ook weten, als er iets misgaat, dat het geen tijd en geld kost om het op te lossen. Onze uitgebreide garantie geeft hen deze geruststelling en toont tegelijkertijd het vertrouwen dat wij hebben in de betrouwbaarheid van onze comfortoplossingen."

Resideo is bekend om zijn uitgebreide waterportfolio, dat betrouwbaarheid, service en installatiegemak biedt. In 2020 heeft het bedrijf de naam van de productfamilie Braukmann opnieuw geïntroduceerd als erkenning voor zijn meer dan 75 jaar ervaring op de Europese markt van de wateroplossingen voor woningen.
De garantie van vijf jaar wordt uitsluitend aangeboden aan de directe handelsdistributiepartners van Resideo op meer dan 2.000 producten, en is onderworpen aan de verkoopvoorwaarden van Resideo. De volledige lijst met producten en de voorwaarden van het garantiebeleid zijn te vinden op resideo.com/warranty.

Voorbeelden van de producten zijn:

  • evohome slimme zone-regeling
  • T6 slimme thermostaat
  • Programmeerbare kamerthermostaten, zoals Honeywell Home T4 en Chronotherm Touch
  • Thermostatische radiatorkranen
  • Drukreducerende kleppen
  • Resideo Braukmann waterproducten


Ook interessant