Zoeken
Menu
Regel de temperatuur per kamer met dit apparaat Foto: persbericht Honeywell

​Ongeveer 55 procent van alle energie die wordt gebruikt in huis, gaat op aan verwarming. Dat is meer dan de helft van de energierekening. Waar moet je dus beginnen om de energierekening naar beneden te brengen? Precies, bij het verwarmen van het huis.

Slimme thermostaten zijn al volop te krijgen. Honeywell betreedt nu ook de markt met een app en speciale apparatuur en wil een stapje verder. Het bedrijf maakt het mogelijk om per kamer in te stellen hoe hoog de temperatuur moet zijn. Als je aan het werk bent, is het daarom handig de temperatuur in je huis naar beneden te brengen. Dat kan met de Evohome per kamer worden gedaan.

Altijd online

Honeywell zegt zelf over de app en de speciale verwarmingsknoppen: “Uw verwarming regelen was nog nooit zo eenvoudig. Met zijn intuïtieve bediening, stijlvolle ontwerp en vele mogelijkheden biedt de Total Connect Comfort-app u efficiëntie en comfort. Met de mogelijkheid om een wekelijks verwarmingsschema in te stellen kunt u uw comfort nu ook op afstand wijzigen - van dag tot dag. Controleer tot wel twaalf zones afhankelijk van de thermostaat in uw huis.” Is het werk klaar en ga je terug naar huis, laat dan de temperatuur weer stijgen. “Stel een doeltemperatuur in die wordt aangehouden tot en bepaald moment. Bekijk de huidige weersomstandigheden en de vooruitzichten voor de komende vijf dagen op al uw locaties.”

De app is verkrijgbaar voor zowel IOS als Android gebruikers.

Bright onderzocht het apparaat en maakte onderstaande review.

Ook interessant