Zoeken
Menu
Radiator is meer dan een verwarming Foto: persberichten Jaga

​Radiatoren zijn er om je huis te verwarmen. Een open deur, maar toch kan er meer uit een radiator worden gehaald. Een radiator kan een waar kunstobject zijn en de ruimte mooier maken.

De bovenstaande mening wordt gedeeld door radiatorfabrikant Jaga: “Jaga radiatoren zijn in allerlei verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Zo is er voor ieder interieur wel een mooie blikvanger verkrijgbaar die het interieur vervolmaakt.”

Stijlvolle radiator

In veel gevallen krijgt de radiator bij een verbouwing een nieuwe kleur terwijl er volgens veel fabrikanten juist meer kan worden gehaald met een stijlvolle radiator. “Met de Jaga Strada hoeft dit helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn, sterker nog, het levert vaak zelfs besparing op. De Jaga Strada is een decoratieve toevoeging aan het interieur door de bekleding, het voorpaneel en het aluminium designrooster. De Strada is voor iedere situatie, stijl en inrichting geschikt door de uitgebreide maatvoeringen. Zo zijn er in totaal 406 verschillende formaten, al vanaf 8,5 cm breed. Ook verwarmt Jaga Strada nog eens op een energiezuinige manier door de geïntegreerde Low-H₂O technologie en is daarmee de zuinigste radiator van Nederland.”

Oxygen 2

Als uitbreiding komt Jaga met een uitbreiding voor een optimaal binnenklimaat: de Oxygen2. “De Oxygen 2 is makkelijk in te bouwen, is stil, dempt geluid van buiten en is energiezuinig.”

Ook interessant