Zoeken
Menu
Elektrische verwarming: gemak voor installateur, comfort voor de klant Foto: persbericht Zehnder

​Zehnder komt met een nieuw product: de elektrische verwarming Toga. De verwarming is volgens Zehnder voor veel situaties te gebruiken en is makkelijk te reinigen door de grote elementafstanden. Klanten kunnen daarnaast kiezen voor een groot palet aan kleuren.

Zehnder is helder over de mogelijkheden van het nieuwe product: “Altijd de juiste keuze. In badkamer, keuken en fitnessruimte: Zehnder Toga altijd een goede keuze.” Daarbij doelen zijn vooral op de afmetingen, het design met D-profielverzamelcollectoren en vele speciale uitvoeringen.

Voordelen installateur

De Toga biedt ook de installateur enkele voordelen. Zo heeft de Toga zijaansluitingen voor een adequate vervanging van oude DIN-radiatoren en “een aangename bedieningshoogte van de thermostaat bij zijaansluitingen die barrièrevrij is.” Elektrische verwarming heeft volgens het bedrijf meerdere voordelen naast dat de consumenten het hele jaar door warme handdoeken heeft en een warme ruimte. “De verwarming heeft op de behoeften afgestemde regeling door selecteerbare radiatortemperatuur in drie standen en timerfunctie. De droogloopbeveiliging beschermt radiator tegen oververhitting.” Het installeren wordt makkelijk gemaakt door een stekkerklare levering.”

Ook interessant