Zoeken
Menu
Spirotech breidt SpiroCombi-aanbod uit met grotere modellen

Energie-efficiënte verwarmings- en koelinstallaties functioneren het best als het installatiewater vrij is van lucht, circulerende microbellen en vervuiling. Zonder preventieve maatregelen daarvoor ontstaan er na verloop van tijd rendementsverliezen (met als gevolg hogere energiekosten), storingen, reparatie(kosten) en zelfs stilstand. De SpiroCombi MB3 biedt een oplossing om de risico's van lucht- en vuilproblemen te minimaliseren en de levensduur te optimaliseren. Om deze gecombineerde lucht- en vuilafscheider in meer installaties te kunnen toepassen en het aanbod te complementeren, introduceert Spirotech drie nieuwe maatvoeringen: UC125WJ (1 ¼”), UC150WJ (1 ½”) en UC200WJ (2”).

De SpiroCombi MB3 zorgt voor het constant verwijderen van lucht, microbellen en vuildeeltjes, die schade kunnen aanrichten in een installatie. Het is een oplossing voor toepassing in zowel warmte (110  ̊C) – als koelsystemen en systemen met warmtepompen. 
Elk type is gemaakt van hoogwaardig messing en biedt een optimale afvoer van magnetische vuildeeltjes door de uitwendige magneet met veldversterkende werking. Een afsluiting of bypass is niet nodig want de afvoer van schadelijke lucht en vuil gebeurt automatisch bij een in gebruik zijnde installatie. De SpiroCombi kent een constante lage drukval, veel installatie- en onderhoudsgemak en is snel, eenvoudig en geschikt voor horizontale, verticale en diagonale installatie. SpiroTech biedt 20 jaar garantie.

Ook interessant