Zoeken
Menu
SpiroPress Multicontrol optimaliseert verwarmings- en koelinstallaties met drukbehoud

Spirotech introduceert de SpiroPress Multicontrol-apparaten om met drukbehoud in verwarmings- en koelinstallaties de prestaties te optimaliseren.

De SpiroPress Multicontrol serie bestaat uit verschillende apparaten voor alle systeemvolumes en drukken tot 16 bar (op aanvraag nog hoger), waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in grote verwarmings-, koel- en procesinstallaties, in vrijwel elke branche. De SpiroPress Multicontrol maakt expansievaten met vaste gasvulling overbodig, omdat het volledige expansievolume van het vat te gebruiken is voor de benodigde uitbreiding van de systeeminhoud. Daardoor is er een kleiner model te monteren, wat ruimte bespaart.

Meerdere vaten koppelen

In de uitvoering Multicontrol Modular zijn meerdere vaten aan elkaar te koppelen, waardoor er verschillende installatievarianten mogelijk zijn, afgestemd op de beschikbare ruimte of benodigde uitbreiding van het systeem. Afhankelijk van de veiligheidseisen wordt daarbij een pompselectie gekozen met een of twee pompen. In het laatste geval wordt de volledige capaciteit als reserve geleverd, hierbij is de garantie dat de installatie blijft functioneren, aangezien iedere pomp de volledige systeemcapaciteit kan leveren. Alle componenten worden apart aangestuurd.

Ook interessant