Zoeken
Menu

Inoxcon introduceert een serie ACV Comfort boilers die zich onderscheiden door een zuinig verbruik.

Deze nieuwe serie bestaat uit zes modellen, met een waterinhoud die varieert van 105 tot en met 242 liter en een nominaal vermogen van 23 tot en met 53 kW. De multi-positie boilers kunnen zowel staand als liggend geplaatst worden, op de vloer of verticaal aan de wand. De ACV Comfort boilers vervangen de verouderde ACV Heat Line HL boilers.

Dankzij de materiaalkeuze zijn de Comfort boilers niet alleen opvallend zuinig, maar ook duurzaam in onderhoud. Het binnenreservoir is volgens het tank-in-tank concept vervaardigd van roestvaststaal (Inox 304), dat bestand is tegen de corroderende werking van zelfs de agressiefste watertypen. Hierdoor hebben de boilers een extreem lange levensduur, terwijl het onderhoud tot een minimum beperkt blijft. De Comfort boilers zijn daarnaast voorzien van een 30 mm dikke isolatielaag van hoogwaardig polyurethaan, omhult door een schokbestendige mantel van polypropyleen. De dompelbuis van de boilers is uitgevoerd in Inox 304 en geschikt voor zowel een thermostaat als een tap NTC. Inoxcon levert standaard ophangbeugels en een regelthermostaat met de boiler mee.

Over Inoxcon
Inoxcon is een onafhankelijke onderneming, gespecialiseerd in warmwater oplossingen voor huishoudelijke en collectieve toepassingen. Als officieel ACV-partner ontwikkelt, produceert en verkoopt Inoxcon technologische oplossingen voor zowel de productie van warm water als verwarmingstoepassingen aan grote utiliteitsprojecten, zoals horecagelegenheden, verzorgingscentra, winkels en gebouwen. 

Ook interessant