Zoeken
Menu
Uniek daglichtsysteem komt naar Nederlandse verlichtingsmarkt Foto: persbericht Eco-Makelaar

Na de zomer, wanneer de dagen weer korter worden, gaat het verlichtingsseizoen weer beginnen. De ‘transfermarkt’ is zodoende weer geopend en Techcomlight heeft een goede slag geslagen. Het bedrijf brengt namelijk de producten van Deplosun naar de Nederlandse markt.

Onderdeel van het verlichtingsassortiment van Deplosun zijn de daglichtbuizen. In een persbericht laat Techcomlight weten: “Deplosun brengt daglicht in iedere gewenste binnenruimte. De daglichtbuizen van Deplosun vangen het daglicht op via een glazen, platte koepel.” Het unieke van de systemen is volgens de ontwikkelaar dat de koepel van het daglichtsysteem zelfs overloopbaar en overrijdbaar is. “De koepels hebben een draagvermogen van 400 kg (overloopbaar) en 1000 kg (overrijdbaar).” Als er extra isolatiemaatregelen gewenst zijn, is de Deplosun ECO een uitkomst. “De ECO-variant gaat een stap verder met een U-waarde van 0,74 W/m²K, zelfs bij de grootste formaten”, legt het bedrijf uit.

C2C-certificaat

Het verlichtingssysteem dat Deplosun nu via Techcomlight op de markt brengt, is het enige daglichtbuis ter wereld dat beschikt over een Cradle to Crade (C2C)-certificaat. Dit certificaat garandeert dat er op geen enkele manier milieuschade wordt aangericht tijdens het productieproces. 

Ook interessant