Zoeken
Menu
Uitbreiding Skyline serie maakt het installateur makkelijk Foto: Persbericht Winled

Voor toepassingen in productiehallen en magazijnen, waar het licht veelvuldig brandt, heeft WinLed een uitbreiding op de markt gebracht van de Skyline serie. Deze armaturen zijn uitgevoerd met een volledig aluminium lichtlijnsysteem.

Bij de uitbreiding van de armatuur heeft het bedrijf vooral oog gehad voor  duurzaamheid en stabiliteit van de lichtopbrengst. De WinLed Skyline heeft bijvoorbeeld een levensduur van minimaal 70.000 uur. Dit komt onder meer door het geëxtrudeerde en geanodiseerde aluminium profiel. Om te voorkomen dat de leds en de drivers elkaar thermisch kunnen beïnvloeden, is het profiel zo geconstrueerd dat ze beide beschikken over een eigen koellichaam. Deze innovatie zorgt er voor dat er een lichtoutput van 11.000 lm wordt bereikt.

Makkelijke installatie

Voordeel voor de installateur is dat de armaturen efficiënt en snel te installeren zijn. De profielen, van 300 of 450 centimeter, kunnen makkelijk worden gekoppeld en worden opgehangen. Het inklikken van de armaturen van 153 centimeter kan op elke gewenste plek van de lijn. Hierdoor ontstaat er, volgens Winled een goede lichtverdeling die op de locatie kan worden aangepast.

Assortiment

In het Skyline assortiment zijn armaturen te verkrijgen met verschillende lichtoutputs die verschillen tussen 4000 en 11.000 lm/ 116 tot 16 lm/Watt. De klant kan daarbij ook kiezen tussen verschillende kleurtemperaturen: 3000K, 4000K of 5000K. Voor gangpaden tussen stellingen zijn de smalle lichtbundels een optie die leverbaar zijn als gelensde uitvoering.

De Skyline zijn ook als losse armaturen verkrijgbaar die zowel als pendelarmatuur te verkrijgen zijn of direct onder het plafond.  


Ook interessant