Zoeken
Menu

Van TRILUX, actief in de Benelux als leverancier van energie -efficiënte verlichtingoplossingen voor o.a kantoren, de zorg, het onderwijs en de industrie, zijn nu ook de nieuwe ledverlichtingarmaturen Liventy LED, Inperla Ligra en Athenik Ligra formeel geaccepteerd voor de Energie-investeringsaftrek (EIA.) regeling. Dit in aanvulling op de vele TRILUX fluorescentie oplossingen die reeds aan de eisen voor de EIA voldoen.

Liventy LED
De inbouwarmatuur Liventy LED, met een decoratieve kap uit plexiglas, verenigt een modern en tijdloos design met de nieuwste ledtechnologie.

Kenmerkend voor de Liventy LED is dat dit armatuur ook nagenoeg onderhoudsvrij is. De Liventy LED is leverbaar in een schakelbare en - voor een nog hogere energiebesparing – in een (DALI) dimbare uitvoering. Zo kunt u uw werkruimte vele jaren duurzaam maar ook comfortabel verlichten.

Inperla Ligra en Athenik Ligra
Met de ronde downlighter Inperla Ligra en de vierkante uitvoering Athenik Ligra, is er nu een complete serie uiterst compacte ledarmaturen beschikbaar. Allen voldoen aan de eisen voor de EIA. In combinatie met een keur aan designaccessoires zijn deze verlichtingsoplossingen in nagenoeg elke interieur architectuur toepasbaar. Door middel van een serie “pasringen” is de Inperla Ligra downlighter de ideale led vervanger voor een traditionele downlighter.

Alle armaturen hebben een minimale levensduur van 50.000 uur en dit onder de unieke L80/B10 classificatie. Dit betekent voor een normaal kantoor een gebruiksduur van meer dan 17 jaar. Nieuw is ook dat voor projecten waarin TRILUX armaturen worden toegepast volledige financiering van de verlichtingsinstallatie mogelijk is.

Ook interessant