Zoeken
Menu
Checkmore: een innovatie op het gebied van noodverlichting? Foto: Shutterstock

In Nederland hangen meer dan 2000 verschillende soorten noodverlichting met allemaal een andere gebruiksaanwijzing. Eén keer per jaar moeten al deze armaturen nagekeken worden. Voor de installateur is dit vaak een tijdrovend klusje. De Checkmore app brengt hier verandering in.

Voordat installateurs richting een klus gaan, moeten ze van tevoren inventariseren welk materiaal ze mee moeten nemen. Omdat er zoveel verschillende soorten noodverlichting zijn, is dit niet altijd even eenvoudig en komt het regelmatig voor dat de installateur het verkeerde materiaal meeneemt. De Checkmore app maakt de kans op dit soort fouten een stuk kleiner.

Meerdere functies

De Checkmore app is eenvoudig te raadplegen via zowel de computer, tablet als smartphone. Voordat de monteurs in hun bus stappen, checken zij via de app welke armaturen er op de locatie aanwezig zijn en welk materiaal zij daarvoor nodig hebben. Na de inspectie geeft de app een overzichtje van welke materialen tijdens de klus gebruikt zijn en welke weer bijbesteld moeten worden. En ook het aanvullen van de voorraad kan in de toekomst via de app. Bovendien kunnen ook klanten dankzij Checkmore zien wanneer een armatuur voor het laatst gecontroleerd is.

Overzicht houden

Volgens de ontwikkelaars van Checkmore helpt de app installateurs om overzicht te houden in de wereld van de verschillende noodverlichtingsarmaturen. Het maakt het beheer van noodverlichting een stukje makkelijker, efficiënter én geeft minder kans op fouten. De software voor Checkmore is in verschillende pakketten te bestellen. Installatiebedrijven kunnen kiezen uit drie opties, met verschil in het aantal opgenomen armaturen en prijs.

Een van onze partners Kenniscentrum Noodverlichting is onder meer leverancier van noodverlichting. 

 

Ook interessant