Zoeken
Menu
Vervangen van TLD-armaturen voor led snelle manier van energie besparen Foto: persbericht Luxor Licht

Alle TLD 2x36W en 1x58W armaturen, die geplaatst zijn in M600 systeemplafonds met zichtbaar profiel, kunnen vanaf heden worden vervangen voor LED-armaturen. Luxor Licht maakt dit mogelijk met de introductie van het compacte led-armatuur Madurdo60.

Voordeel van de nieuwe Maduro60-armaturen is dat deze direct op het draagprofiel van het systeemplafond kunnen worden geklikt doordat de lampen voorzien zijn van neodymiummagneten. De installatie heeft daardoor weinig voeten in de aarde. Het klik & fit-montagesysteem maakt aanpassingen van de plafondtegels overbodig. Op deze manier kan jouw klant gemakkelijk energie besparen. Luxor Licht: “De combinatie van zeer efficiënte hoogwaardige leds en uitgekiend verlichtingsrooster levert de MADURO60 armatuur bij een totaal opgenomen vermogen van 24W een lichtstroom van meer dan 3200Lm. Hiermee kan ten opzichte van een conventioneel TL armatuur een besparing tot wel 65W worden bereikt. De MADURO60 heeft het A+ label.”

Toepassingen in semi publieke ruimtes

Luxor Licht brengt verschillende uitvoeringen op de markt. Zo kan er worden gekozen voor 3000K of 4000K met een wit - of chroom louvre. De armaturen zijn voorzien van een standaard - of DALI driver. Qua toepassingen biedt het Maduro60-armatuur verschillende oplossingen voor onder meer kantoren, scholen, kantines, zorginstellingen en gangen.  

Gerelateerde nieuwsartikelen

Gerelateerde producten