Zoeken
Menu
Veko introduceert ledverlichtingssysteem dat zich aanpast aan elke locatie

Veko Lightsystems introduceert de Duncan-productfamilie: een nieuw led verlichtingssysteem met een brede toepassing in de industrie, retail, kantoren en utiliteit. Bijzonder is het microprismatische lensontwerp, dat in alle omstandigheden zorgt voor een optimale glare rating. Met vier verschillende lensoptieken biedt de Duncan een perfecte lichtverspreiding op elke locatie.

Van distributiecentrum tot retailomgeving, met vier lensoptieken is de Duncan overal inzetbaar. Narrow, Wide,  Diffuse of Lambertian: de stralingshoek en de lichtverspreiding zijn perfect af te stemmen op de hoogte, inrichting en het gebruik van de locatie. 

Bijzonder is het microprismatische lensontwerp. De lensoptieken zijn zo ontworpen dat geen reflector nodig is om de verblinding te reduceren. Het resultaat is een open en transparant design dat een maximale lichtopbrengst combineert met alle gewenste comfort. De Duncan is ontwikkeld om aan de NEN-normen te voldoen.

Groter verlichtingsvlak

Door een verbeterd ontwerp beslaat de lens van de Duncan nu in de volledige breedte van het profiel. Het resultaat is een groter verlichtingsvlak en betere lichtverspreiding. Duncan verlicht zeer gelijkmatig gangpaden, schappen, en met de Diffuse ook het plafond. 

Het Duncan-systeem is in te zetten als een continue lichtlijn en aan te vullen met een breed scala aan retail spots die eenvoudig op het profiel geklikt worden. Veko levert de armaturen bovendien onverpakt en voorgemonteerd op aluminium draagprofielen, wat meer dan 50% van de montagetijd bespaart. Veko armaturen zijn toekomstbestendig. Na afloop van de economische levensduur hoeft slechts de led strip vervangen te worden en is het armatuur weer als nieuw. 

De energiezuinige Duncan-lichtlijn van Veko heeft de hoogste lumen-wattverhouding op de markt. Om extra te besparen op energiekosten, is de Duncan bovendien te koppelen aan een lichtmanagementsysteem. Zo wordt de lichtlijn nog efficiënter gestuurd. 

Ook interessant