Zoeken
Menu
Nieuwe LED lampen verpakking van LEDVANCE verlaagt de milieulast met 225 ton

De verlichtingsspecialist introduceert een plastic-vrije verpakking voor LED lampen van het merk OSRAM. De nieuwe verpakkingsaanpak is gebaseerd op duurzame ontwikkelingen en komt tegemoet aan de klantbehoeften van vandaag, zonder de eisen van de toekomst uit het oog te verliezen. De nieuwe vouwdozen zijn niet alleen goed voor het milieu en een groen geweten, maar bieden ook duidelijke voordelen bij de aankoop van lampen.

De nieuwe, milieuvriendelijkere vouwdozen voor led-lampen van het merk OSRAM van LEDVANCE zijn 100 procent recyclebaar. Ze bestaan voor 80 procent uit gerecycled materiaal, zijn volledig plasticvrij en vervangen de eerder gebruikte plastic blisterverpakking. De kartonnen dozen beschermen de producten. Tegelijkertijd bieden een groot uitgesneden venster en een heldere basispresentatie duidelijk zicht op de lamp, de vorm en het ontwerp. Alle belangrijke informatie zoals wattage, lumen, levensduur, lichtkleur en dimbaarheid wordt ook duidelijk en opvallend weergegeven.

Voor retailers zal deze duidelijke vorm van klantenondersteuning hun behoefte aan assistentie verminderen. Het ruimtebesparende doosontwerp dat het gebruik op haken of schappen vergemakkelijkt en de kant-en-klare trays combineren bescherming en stabiliteit met snelle merchandising en een hoger schaprendement.

Ook interessant