Zoeken
Menu
Met universele LED-buizen bespaar je tijd, kosten en energie

Philips Lighting heeft het assortiment uitgebreid met de Philips CorePro LEDtube Universal T8. Deze universele LED-buis is betaalbaarder in vergelijking met high end universele LED-buizen, waardoor het een geschikt alternatief vormt voor standaard fluorescentielampen. En: deze universele LED-buizen zijn even gemakkelijk te installeren als voorheen TL buizen.

Met deze nieuwe uitbreiding levert Philips Lighting nu de grootste reeks LED-buizen voor verschillende toepassingen in de industrie. Je kunt er een brede diversiteit van ruimtes mee verlichten zoals parkeergarages, garages, gangen en winkelcentra. De nieuwe buizen moeten een energiebesparing opleveren tot 65% ten opzichte van de TL-D fluorescentielampen die hij vervangt.

Rechtstreeks aansluiten

De Universal T8-buis is geoptimaliseerd om te werken met alle drivertechnologieën. Daardoor past hij rechtstreeks in armaturen die werken met elektromagnetische of hoogfrequente elektronische voorschakelapparaten. De Philips CorePro LED tube Universal T8 kan ook rechtstreeks op de netspanning worden aangesloten door het VSA te overbruggen. Dit maakt extra energiebesparing mogelijk.

Ontworpen voor eenvoud

De nieuwe universele LED-buis is ontworpen voor eenvoud, zegt Philips. Volgens de lampenfabrikant zou je met deze universele LED-buizen kosten kunnen besparen, doordat je minder verschillende types buizen op voorraad hoeft te houden. Ook besparen verlichtingsprofessionals tijd door het vereenvoudigde selectieproces voor buizen. Je kan je tijd, deskundigheid en bedrijfsmiddelen hierdoor beter inzetten voor bijvoorbeeld het installeren van de perfecte verlichting voor verschillende behoeften. De Philips CorePro LEDtube Universal T8 is vanaf mei 2018 verkrijgbaar in heel Europa.

Ook interessant