Zoeken
Menu
Grootste Kerstboom uitgevoerd met LED lampen van LEDVANCE

Rondom Utrecht kan het niemand ontgaan. De grootste kerstboom van ons land staat daar weer iedere avond te schitteren. De speciaal ontworpen armaturen zijn voorzien van OSRAM HQL LED lampen van LEDVANCE .

Voorzitter Mieke Kromwijk van stichting De Grootste Kerstboom: “De boom leeft bij heel veel mensen binnen en buiten de regio. Wij zijn heel blij met de positieve feedback na de herstart in 2018, en de kerstboom straalt als nooit tevoren.” De Grootste Kerstboom brandt continu van 7 december 2019 tot na de jaarwisseling.

Nieuwe generatie HQL LED PRO lampen

De OSRAM HQL LED lampen van LEDVANCE zijn retrofit oplossingen voor traditionele HQL lampen in buitenverlichting. De Gen3 range kent 12 varianten, oplopend van 1.800 lumen tot 13.000 lumen. Alle lampen hebben verbeterde prestaties en zijn beschikbaar in twee lichtkleuren: 4.000K en 2.700K.

De HQL LED PRO is een robuuste lamp voor veeleisende toepassingen met een efficiëntie tot wel 133 lm/W en een hoge beschermingsklasse IP65. De lampen hebben een lange levensduur tot 50.000 uur. Ze zijn C-VSA compatibel, maar werken ook direct op netspanning. Werking in zowel verticale als horizontale brandpositie mogelijk. LEDVANCE biedt een garantie van 5 jaar op deze lampen. 

Ook interessant