Zoeken
Menu
Dyson ziet het licht Foto: persbericht Dyson

De stofzuiger van Dyson is bij veel consumenten bekend, maar het bedrijf heeft nu ook lampen op de markt gebracht. Daarbij hebben ze zich gericht op design en efficiëntie. Zo kan de lamp een groter gedeelte egaal verlichten, maar ook worden gebruikt als spotlight.

Door een speciale technologie kan de lamp zowel horizontaal als verticaal worden bewogen. Ook het dimmen van het licht is eenvoudig door de knop die gevoelig is voor aanraking.

Duurzaamheid

Omdat er nog veel aan duurzaamheid kan worden gewonnen, zeker op kantoor, is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van de nieuwe lamp. Volgens Dyson gaat de lamp bijzonder lang mee waarbij de kleur en helderheid van het licht tot 144.000 uur gelijk blijft in vergelijking met de eerste dag. De lange levensduur wordt onder meer gegarandeerd door het gebruik van koelbuistechnologie. Die techniek zien we ook terug bij het koelen van computerchips. Ook ledlampen gaan langer mee wanneer ze koel worden gehouden.

Hanglamp voor kantoor

Naast de bureaulamp heeft Dyson ook hanglampen: de Cu-Beam. Deze noviteit is bedoeld voor kantoren waarbij de gebruikers kunnen kiezen uit twee versies. De keuze bestaat ui een hangende variant die het werkoppervlakken verlicht of een up-light die voor indirect licht zorgt doordat hij tegen het plafond schijnt. Het vlaggenschip van Dyson is de Cu-Beam Duo, die zowel naar boven als naar beneden verlicht en volledig flexibel bediend kan worden.

Verkrijgbaar in Nederland

De lampen zijn inmiddels te koop in Nederland in de kleuren zwart in combinatie met zilver of alleen zwart.

Foto: marketing Dyson

Ook interessant