Zoeken
Menu
Vialume lichtpunt in donkere dagen Foto: persbericht Fagerhult

Komende zondag gaat de wintertijd weer in waardoor het ’s avonds eerder donker zal zijn. De klok gaat namelijk achteruit. Op de komende donkere dagen zijn we blij met straatverlichting.

Na de succesvolle introductie van de Vialume 1, een armatuur voor straten, kleine wegen en parkeerplaatsen, heeft het Zweedse concern Fagerhult nu de Vialume familie uitgebreid met twee nieuwe varianten waarmee zij nu complete lichtoplossingen aanbiedt voor de stad en zijn omgeving.

Organische vormen

“Vialume kenmerkt zich door een zachte organische vorm met eenvoudige lijnen.” Overdag bieden ze een versiering van de straat en ’s avonds verlichting van hoge kwaliteit, claimt de ontwikkelaar. "Met drie verschillende afmetingen biedt Fagerhult complete lichtoplossingen aan voor de stad en zijn omgeving; van voetpaden tot snelwegen", zegt Gerard-Jan van Bruinessen , Manager Outdoor Fagerhult en Simes.

Opnieuw uitbreiding

Begin volgend jaar komt Fagerhult met een de Vialume 2. Die armatuur wordt groter en krachtiger met hoge lichtstromen: “Geavanceerde optiek voor straatverlichting en grote parkeerplaatsen.”

Ook interessant