Zoeken
Menu
Nieuwe generatie Floodlight armaturen van LEDVANCE

De nieuwe generatie Floodlight armaturen in de vermogens 10 tot en met 50 watt van LEDVANCE beschikt over een compacter formaat, een hogere efficiëntie en een langere levensduur. Kortom, LEDVANCE Floodlight Gen3 brengt betere prestaties met zich mee.

Floodlight armaturen van LEDVANCE worden gekenmerkt door een zeer homogene lichtverdeling, een getemperde glazen afdekking ter vermindering van verblinding en een geoptimaliseerd gewicht en ontwerp. Floodlight Gen3 in de vermogens van 10 tot en met 50 watt heeft een verbeterde efficiëntie tot 125 lm/W en blijft een uitstekende vervanging voor halogeenschijnwerpers dankzij een energiebesparing tot 90% ten opzichte van conventionele verlichtingstechnologieën. Ze zijn beschermd tegen waterstralen (IP65) en hebben een schokbestendigheid van IK07. 

De armaturen uit de Performance Class zijn nu ook ENEC gekeurd en hebben een levensduur tot 55.000 uur (L80/B10). Beschikbaar in de vermogens 10, 20, 30 en 50 watt met een zwarte of witte behuizing. Alle versies zijn verkrijgbaar in 3.000K, 4.000K en 6.500K. Dankzij de vernieuwde beugel die een volledige rotatie mogelijk maakt, zijn de armaturen nog beter richtbaar. Deze nieuwe range van LEDVANCE heeft een garantie van 5 jaar.

Met deze nieuwe Floodlight range introduceert LEDVANCE ook gelijktijdig een vernieuwde milieuvriendelijkere verpakking.

Ook interessant