Zoeken
Menu
Vattenfall kiest Luxlmprove als partner om MKB te verduurzamen foto: Percy's Creative Agency

Lichtspecialist LuxImprove is door energieleverancier Vattenfall geselecteerd als officiële partner om haar klanten in het midden- en kleinbedrijf (MKB) te helpen bij het verduurzamen van hun verlichting. De samenwerking draagt zo bij aan het doel van Vattenfall om een fossielvrij leven binnen een generatie mogelijk te maken.

LuxImprove helpt ondernemers met het faciliteren van de overstap naar duurzame (licht)oplossingen. "Samen met onze (installatie)partners creëren wij een omgeving die toekomstbestendig is voor het bedrijfsleven, de samenleving en het milieu. De samenwerking met Vattenfall is dan ook een logische stap", stelt Roger Casteelen, Manager Sales & Projects bij LuxImprove.

“LuxImprove is ervan overtuigd dat de juiste stap in verduurzaming een positieve bijdrage kan leveren in het waarborgen van een gezonde toekomst. Onze expertise combineert de inzet van duurzame (licht)oplossingen met een totaalaanpak die rekening houdt met comfort, sfeer en veiligheid. Dit zorgt uiteindelijk niet alleen voor een lager energieverbruik, maar ook voor een verbetering van de prestaties en de totaalbeleving."

Christa Plat, Propositie Marketeer bij Vattenfall, is verheugd over de nieuwe samenwerking: "We hebben gekozen voor LuxImprove vanwege hun professionaliteit en brede ervaring binnen het MKB. Hun lichtoplossingen dragen bij aan sfeer, comfort, veiligheid en natuurlijk aan een lager energieverbruik. Zo helpen we klanten verder op weg bij het verduurzamen van hun onderneming. En dat brengt ons weer een stap dichter bij ons doel: fossielvrij leven binnen een generatie. Daarom ben ik erg blij met dit partnerschap."


Ook interessant