Zoeken
Menu
Hoogwaardige verlichting voor winkels Bron: LEDVANCE

Optimale verlichting is belangrijk in een winkel. Het zorgt voor een ontspannen sfeer bij klanten en artikelen kunnen zo op hun best worden gepresenteerd. Niet alleen hoogwaardige verlichting, maar ook een vlotte installatie, lage gebruikskosten en minimaal onderhoud zijn van belang voor winkeliers. LEDVANCE belooft met een nieuw assortiment winkelarmaturen geschikte verlichtingsoplossingen voor alle onderdelen van een winkel, die voldoen aan al deze eisen.

LEDVANCE biedt aantrekkelijke en functionele designs voor elk deel van de winkel: de voorgevel, de etalage en het interieur. De nieuwe armatuurmodellen zorgen voor het juiste licht op de juiste plaats met een uitstekende kleurweergave. De LEDVANCE TRUSYS®-railsystemen maken het bovendien mogelijk om variabele verlichting zelfs in grote retailruimtes te installeren.

Flexibele spots

Een van de grootste aanwinsten in het winkelassortiment is de LEDVANCE Spot Vario, die een zeer hoge efficiëntie heeft tot 100 lm/W en snel en eenvoudig geïnstalleerd kan worden met de draai- en vergrendelkoppeling. De beweegbare armatuurkoppen van de LEDVANCE Spot Vario hebben een cardankoppeling en kunnen worden versteld om de ideale verlichting voor elke interieurinrichting en meubelopstelling te creëren. De Spot Vario kan daarom worden gebruikt als een klassieke inbouwspot (met volledig verzonken armatuurkop) of als een wandstraler (met een armatuurkop die uitsteekt).

Deze flexibiliteit qua achtergrond- en accentverlichting is ook een kenmerk van de LEDVANCE Spot Multi. Dankzij de cardankoppeling kan deze cassettespot met een, twee of drie armatuurkoppen met alle koppen tegelijk worden versteld met maximaal 25° om het licht te richten. Door hun gesloten behuizing blijven de spots volledig mobiel, zelfs als ze in verlaagde plafonds worden geïnstalleerd. Bovendien bieden de armaturen aangenaam, niet-verblindend licht (UGR < 16) en een laag flikkerniveau dankzij de speciale driver.

Verschillende stralingshoeken

Ook het nieuwe LEDVANCE Tracklight armatuur is perfect geschikt voor accentverlichting die afgestemd kan worden op een specifieke winkelomgeving. Deze compacte spot met zijn elegante en functionele LEDVANCE design (in wit, zwart of grijs) is uitgerust met een 3-faseadapter voor installatie op alle standaardrails. Reflectoren met verschillende uitstralingshoeken kunnen in de Tracklight Spot worden geïnstalleerd. Uitvoeringen met 15° en 38° zijn verkrijgbaar naast de meegeleverde 24°-uitvoering. De armaturen kunnen gemakkelijk worden vervangen met behulp van de handige draai- en vergrendelkoppeling en zuignap. De LEDVANCE Tracklight Spot zorgt voor niet-verblindend (UGR < 16) licht dat vrijwel niet flikkert en helpt om een visueel ideale winkelsfeer te creëren.

Ook interessant