Zoeken
Menu
Polyester behuizing biedt gebruiker mogelijkheden Foto: persbericht Phoenix Contact

​Een goede behuizing is belangrijk voor de veiligheid. Een roestvrijstalen variant komt al veelvuldig voor en nu breidt Phoenix Contact de CLIPSAFE behuizingsserie verder uit. Het bedrijf komt met 35 robuuste Ex-gecertificeerde behuizingen van polyester. Deze behuizingen zijn voornamelijk in te zetten in procestechnische omgevingen.

De gebruiker kan de bouwvormen naar eigen behoefte uitrusten. Daarbij kunnen ook programma Ex-toegelaten aansluitklemmen worden gebruikt. Door het dubbele bedradingsniveau in de behuizing kan ruimte worden bespaard. Phoenix Contact: “Met beschermklasse IP66 staat niets een veilige buitentoepassing in de weg.” Ook de 46 andere standaardbehuizingen van polyester voor industriële omgevingen en niet-explosiegevaarlijke omgevingen kunnen worden toegepast.

Snelle bestelling

Om geïnteresseerde installateurs tegemoet te komen, wordt online een webformulier aangeboden ter ondersteuning van de bestelling. “Hiermee kunnen de wensen voor een specifiek gemonteerde box zeer eenvoudig worden beschreven. De software CLIP PROJECT maakt het mogelijk om snel en comfortabel foutloze klemmenstroken te engineeren.”

Ook interessant