Zoeken
Menu
Nieuwe veiligheidskleding biedt elektrotechnici extra bescherming tegen vlambogen Bron: MEWA

Installateurs van elektrische installaties, energieleveranciers of elektriciens, wie in de elektrotechnische branche werkt, wordt geconfronteerd met het gevaar van vlambogen. Soms kunnen installaties tijdens onderhoudswerken of herstellingen niet uitgeschakeld worden en moeten de werkzaamheden onder spanning uitgevoerd worden. Met de collectie Dynamic Allround Arc biedt MEWA nieuwe huurkleding die beschermt tegen de thermische effecten van een elektrische stoorlichtboog.

De nieuwe veiligheidskleding zit makkelijk, is veilig en ziet er goed uit. Door de dubbel gelaagde voorzijde zorgt MEWA Dynamic Allround Arc voor een betrouwbare bescherming van installateurs of elektriciens. Vesten, broeken en tuinbroeken garanderen dagelijkse, beproefde bescherming tegen elektrostatische ladingen volgens EN 1149-5 (elektrostatische eigenschappen, antistatisch), tegen hitte volgens EN ISO 11611 en 11612, en tegen stoorlichtbogen volgens IEC 61482-1-2, klasse 2.

Handige details 

MEWA Dynamic Allround Arc heeft een modieuze, sportieve snit. Reflecterende strepen benadrukken deze look en zorgen voor een goede zichtbaarheid. Gereedschap kan worden opgeborgen in één van de talrijke zakken. De opstaande kraag van het vest en de verstelbare, voor absolute veiligheid verdekte drukknopen zijn handige details die het verschil maken. Deze veiligheidskleding is er in effen antraciet of tweekleurig in ultramarijn/antraciet en marineblauw/antraciet.

Extra service

Opdat deze belangrijke beschermende functies gedurende lange tijd behouden zouden blijven, is de kleding bij MEWA verkrijgbaar in full-service. De veiligheidskleding wordt geleverd, na gebruik opgehaald en vakkundig gewassen. Tegelijk checkt MEWA de kledingstukken op functionaliteit, zodat gebruikers zeker kunnen zijn dat de kleding ook na het wassen blijft voldoen aan de geldende norm. Voor ondernemingen betekent dit niet alleen meer veiligheid, maar bovendien een besparing op tijd en moeite.Ook interessant