Zoeken
Menu
Nieuwe lichtgewicht veiligheidssneaker voor dames Bron: Redbrick

Ook als vrouwelijke installateur wil je een prettige werkschoen die er bovendien ook nog eens trendy uitziet. Daarom introduceert Redbrick de Ladies Collectie. Veiligheidssneakers die lichter en smaller zijn dan reguliere werkschoenen en beter aansluiten dankzij de vrouwelijke leest. De eigentijdse schoenen zijn bij uitstek geschikt voor vrouwen die veel lopen tijdens het werk, maar ook leuk om in je vrije tijd te dragen.

Bij het ontwerp is nadrukkelijk gekeken naar de trends op het gebied van vrijetijdsschoenen voor vrouwen. De schoenen zijn veilig, bieden een optimaal loopcomfort en zijn erg licht van gewicht. Het bovenste deel van het model heeft een microfiber wat de schoen een suède uitstraling geeft. De voering van de schoen is gemaakt van Poromax stof en mesh zodat de voeten kunnen ademen. De zolen zijn voorzien van een fiber tussenzool die beschermt tegen scherpe voorwerpen. De aluminium neus beschermt tegen vallende voorwerpen.

Veiligheidsklasse S3

De Redbrick Motion valt in veiligheidsklasse S3, dat wil zeggen dat de schoen antislip en antistatisch is en voorzien is van een veiligheidsneus en een niet doordringbare tussenzool. Verder is de safety sneaker optimaal ademend, mede dankzij de voering van 3D Mesh en een bovendeel van micro fiber. De loopzool is gemaakt van rubber met een antislip-profiel, de EVA-zool zorgt voor een uitstekend loopcomfort. De Redbrick Ladies Collectie bestaat uit zes modellen in de kleuren blauw, paars en zwart. Ook interessant