Zoeken
Menu
Een goede deur zorgt voor veiligheid Foto: persberichten Heinen

Een inbraakk is voor alle ondernemers een nachtmerrie. Een goede deur moet ongewenste gasten buiten houden. De deuren van het bedrijf van Heinen komen door alle tests en bieden volgens de leverancier zelfs meer. Dat heeft het bedrijf laten testen door middel van onafhankelijke test. Onder meer de inbraakweerstandtests doorstonden de deuren met succes.

Heinen gaat daarbij nog iets verder, want op basis van onafhankelijke testen volgens de Europese normering (EN 1191, EN1192) zijn de beste deuren van Heinen het beste in hun soort wat betreft slijtvastheid en betrouwbaarheid. “Door de unieke geschroefde constructie is de Heinen-deur uitermate geschikt voor intensief gebruik.” Wanneer de deuren worden getest, wordt dit gedaan op een gebruiksfrequentie van een miljoen keer openen en sluiten op maximaal niveau.

Opties toevoegen 

Voor intensief gebruik, zoals bij kantoorpanden of grote gebouwen, is de Metal Plus deur ontwikkeld. “Dit is de kwalitatieve basisdeur waaraan één of meerdere prestaties kunnen toegevoegd worden.” De klant kan daardoor zelf kiezen hoe sterk de deur moet zijn. Enkele van die opties zijn bijvoorbeeld brandwering van 180 minuten, inbraakwerend en geluidsisolerend tot 55 dB. Ook kunnen de deuren kogelwerend worden tot FB7.

Ook interessant