Zoeken
Menu
Nieuwe flexibele beveiligingscamera met slimme geluidsdetectie Beeld: Honeywell

Na de T6 waterlekkage- en vorstdetector en de W1 slimme thermostaat, voegt Honeywell nu een nieuwe beveiligingscamera aan het Lyric assortiment toe. De C2 is de opvolger van de C1, waarmee ongebruikelijke activiteit in huis met intelligente functies wordt gedetecteerd.

De C2 beveiligingscamera beschikt over 1080p Full HD-kwaliteit met 6x digitale zoom, nachtzicht tot 10 meter en een breedhoeklens van 145 graden. Hiermee worden haarscherpe beelden gemaakt die als videoclips van 30 seconden worden opgeslagen in de cloud, van waaruit ze zijn te streamen en downloaden via de Lyric-app.

De C2-camera is eenvoudig te installeren op tafel, aan de muur of aan het plafond, zonder gecompliceerde bedrading. De slimme sensoren in de camera herkennen geluiden zoals van een huilende baby of het alarm van een rook- of koolmonoxidedetector. Je kan vier verschillende waarschuwingszone instellen en per zone de bewegingsgevoeligheid aangeven. Zo zorg je ervoor dat bijvoorbeeld een plafondventilator wordt genegeerd, maar extra wordt gelet op ramen en deuren. Bij onraad ontvangt de gebruiker direct een melding op hun telefoon of tablet. 

Ook interessant