Zoeken
Menu
Foto’s maken gebruik deurintercom eenvoudig Foto: Shutterstock

Paxton heeft het assortiment van toegangscontrole en deurintercom uitgebreid. Het nieuwe Net2 Entry Touch Paneel is uitgevoerd met een zeven inch, ongeveer 18 centimeter, kleuren touchsceen die door de gebruikers is te personaliseren. Hierdoor is het paneel geschikt voor meerdere locaties en is toepasbaar voor inbouw en opbouw. Bij die laatste optie is ook een regenkap beschikbaar.

Volgens Paxton is het nieuwe product robuust. “Het heeft een duurzaam en chemisch versterkt glas en het zorgt voor optimaal zicht bij zonnige omstandigheden door de anti-reflectie coating”, legt Paxton uit.

Smoelenboek

De gebruiker van de intercom kan eenvoudig zoeken naar gebruikers door dynamische zoekfunctie. Contacten die in het adresboek worden genoteerd worden voorzien van foto zodat ze snel kunnen worden gevonden.

Integratie

Het touch paneel is te combineren met de bestaande Net2 Entry producten en het complete Net2 toegangscontrole systeem. Het is snel en makkelijk te installeren door het gebruik van 3 plug en play modules – monitor, paneel en controller.

Het hoge contrast van het display en de heldere audio maken het paneel ook geschikt op drukke plekken en plekken met veel licht. “Het paneel is in het bezit van een ringleidingaansluiting voor gebruikers met een gehoorapparaat, heeft een ruisonderdrukking wat zorgt voor heldere audio.”

Ook interessant