Zoeken
Menu
CCTV-camera’s vergroten beveiliging woonomgeving Tekst en beeld: Yale

Beveiligingsspecialist Yale breidt haar Smart Living assortiment verder uit. Naast slimme alarmsystemen, deursloten en WiFi camera’s voor binnen introduceert Yale nu de Smart Home beveiligingscamera’s voor buiten.

Er zijn steeds meer mensen die hun huis beveiligen met slimme camera’s. Lange tijd waren beveiligingscamera’s vooral weggelegd voor (semi) professioneel gebruik, maar tegenwoordig kun je tegen een relatief lage prijs je huis, garage of tuin in de gaten houden. Met de nieuwe beveiligingscamera’s van Yale kun je op afstand met je smartphone livebeelden bekijken van je huis. Je ontvangt zelfs een melding als er bijvoorbeeld iemand de tuin in komt lopen of als er beweging wordt gedetecteerd op je oprit.

Het Yale assortiment beveiligingscamera’s, ook wel CCTV-camera’s genoemd, bestaat onder andere uit een stand alone WiFi camera, die op een strategische plek aan de buitenzijde van je woning of garage word gemonteerd. Via de app maak je verbinding via WiFi en je kunt direct beelden bekijken in HD kwaliteit. Via de afspeelfunctie kun je beelden van een eerdere datum eenvoudig terugkijken. Ben je veeleisender? Dan biedt Yale ook complete kits met twee of vier camera's inclusief harde schijf met grote opslagcapaciteit van 1TB of 2TB. De camera's zijn bekabeld of draadloos.

Bij alle Yale producten is beveiliging van groot belang. De camera wordt daarom standaard met een wachtwoord beveiligd om ongewenst toegang tot het systeem te voorkomen. Elke camera neemt op in Full HD 1080p of zelfs 4MP (WiFi buitencamera) en heeft een 16x digitale zoomlens voor betere bewaking. De camera's zijn weerbestendig en hebben een verbeterd nachtzicht van 30 meter. Uiteraard zijn deze camera’s ook te koppelen aan de app van het Yale Smart Living alarmsysteem. Zo kan je bij een alarm direct schakelen naar de livebeelden van de camera’s rondom je huis. 

Compleet smart home beveiligingssysteem

Yale Smart Living is het complete smart home beveiligingssysteem voor thuis. Het concept bestaat uit beveiligingsproducten die aan elkaar gekoppeld kunnen worden, zodat altijd en overal de controle hebt over de beveiliging van jouw huis. Of het nu gaat om alarmsystemen, slimme deursloten, rookmelders, WiFi- of beveiligingscamera’s; alles is met elkaar verbonden en te beheren via handige apps. Alles onder controle. Waar je ook bent.

Ook interessant