Zoeken
Menu
Overspanningsbeveiliging met 4+0-schakeling

De smalste Type 2- overspanningsbeveiligingsmodule ter wereld, de Valvetrab-SEC van Phoenix Contact is nu ook leverbaar met een 4+0-schakeling. Deze variant wordt in TN-S- en IT-voedingssystemen gebruikt. Met de hoge continue spanning van 440 V AC is de overspanningsbeveiligingsmodule zeer krachtig en biedt beveiliging voor installaties van het spanningsniveau 400/690 V AC.

De nieuwe Type 2-beveiligingsmodule vult het bestaande programma van de SEC-productfamilie aan. Veel voordeel biedt de ruimtebesparende installatie, die te danken is aan de bouwvorm, die met 12 mm per pool zeer compact is gehouden. De beveiligingsmodulen zijn steekbaar uitgevoerd, zodat ze bij servicewerkzaamheden eenvoudig kunnen worden vervangen. Verwisseling van de stekers is niet mogelijk, omdat ze mechanisch gepolariseerd zijn.

De onderbrekingsvrije beveiliging van de installatie is dankzij het krachtige afschakelmechanisme en de hoogwaardige componenten volgens Phoenix Contact gegarandeerd. Ook de daaropvolgende installatiedelen worden dankzij het lagere beveiligingsniveau minder belast.

Ook interessant