Zoeken
Menu
Beursnieuws MW Instruments met meerdere innovaties naar VSK-beurs Foto: persbericht MW Instruments

Op de VSK-beurs van 2018, die van 6 tot en met 9 februari 2018 wordt gehouden, zal MW Instruments nieuwe innovaties tonen. Zo komt het bedrijf met een vernieuwde rookgasanalysemeters en gasdetectiesystemen. Daarnaast zal er veelvuldig aandacht worden besteed aan alle service-activiteiten die het bedrijf biedt.

“Een nieuw, en zeer innovatief product is de Kane 78 ID-Safe”, legt het bedrijf uit in een persbericht. Deze persoonlijke beschermingsmonitor beschermt gebruikers tegen het gevaar van koolmonoxidevergiftiging. “Uniek aan dit product is dat het is uitgevoerd als slijtvaste ID-kaarthouder die om de nek gedragen kan worden.”

Schrijf je nu direct in voor de VSK.

Handmeetapparatuur

MW Instruments zal verder een breed pakket aan handmeetapparatuur introduceren. Het bedrijf heeft hard gewerkt aan de uitbreiding van het assortiment van rookgasanalysemeters en zij hebben inmiddels vier nieuwe modellen van Kane International opgenomen. Welke dat zijn, houdt het bedrijf nog even geheim. Bezoekers van de VSK-beurs zullen hiervan de eerste getuigen zijn.

Producten van Dalemans

Dalemans, die onder meer gasdetectiecentrale produceert, staat ook niet stil met de lancering van de UH-6 stationaire gasdetectiesystemen, de opvolger van de F3. Deze producten worden eveneens aangeboden door MW Instruments.

Service-activiteiten

Bezoek de stand van MW Instruments als je meer wilt weten over hun service-activiteiten. “Met behulp van een eigen kalibratiebus kunnen stationaire gasdetectiesystem bijvoorbeeld op locatie gekalibreerd of onderhouden worden.”

De VSK-beurs in De Jaarbeurs is dé plek om deze nieuwe innovaties te bekijken. 

VSK 2020

VSK 2020

Van 4 t/m 7 februari 2020 in Jaarbeurs in Utrecht. Nu aanmelden via VSK.nl

Bezoek website

Ook interessant