Zoeken
Menu
Wiha presenteert compacte PocketMax® Family

Multitool-schroefgereedschappen zijn onder professionals vooral bij mobiel gebruik populair om in plaats van vele losse schroevendraaiers slechts een gereedschap mee te hoeven nemen. Handgereedschapfabrikant Wiha breidt nu zijn assortiment uit met de nieuwe PocketMax®-schroevendraaiers met bitmagazijn in de versies electric en magnetisch.

De nieuwe dagelijkse schroevendraaiers passen door hun compacte, kleine afmetingen en hun lichte gewicht in iedere broek- of vestzak en kunnen flexibel gebruikt worden voor talrijke schroefklussen en toepassingen. Als er hoog op ladders iets geschroefd moet worden, dan kunt u ook hier gewoon uw werk doen met de eenvoudige handgreep uit broek - of vestzak.

Het in de schroevendraaierhandgreep veilig opgeborgen bitmagazijn is verkrijgbaar met acht gangbare standaardbits 1/4" C6,3 in de magnetische uitvoering of met vier slimBits in de spanningsveilige electric-versie voor elektro-installateurs. Dankzij de magnetische openings- en sluitfunctie kan het bitmagazijn uiterst eenvoudig geopend worden, zodat de bits er dan overzichtelijk uitgehaald kunnen worden. Bij het afsluiten glijdt het bitmagazijn licht in de schacht terug en sluit dan automatisch. De draaibare kap maakt een comfortabele bediening mogelijk tijdens het schroeven.

De spanningsveilige electric-variant garandeert daarvoor maximale veiligheid, aangezien de aanwezige slimBits volgens de internationale norm IEC 60900 gecertificeerd, bij 10.000 V AC één voor één gecontroleerd en tot 1.000 V AC toegestaan zijn. De smalle, 75 mm lange slimBits garanderen door de in het voorste bereik volledig in de bit geïntegreerde isolatie een perfecte toegang tot diepliggende schroef- of veerklemmen.

Ook interessant