Zoeken
Menu
Nieuwe krimptang van Phoenix Contact

Phoenix Contact is een toonaangevende fabrikant op het gebied van montage en installatie, en biedt onder andere een breed assortiment handgereedschap. De Crimpfox Duo 16S krimptang zit sinds 2022 in het assortiment en is nu ook beschikbaar op het Conrad Sourcing Platform. "Met Conrad hebben we een betrouwbare en sterke verkooppartner aan onze zijde die kwaliteit en functionaliteit voor toepassingen in elektrische installatietechniek weet te waarderen", zegt Dirk Topp, Sales Promotion Channel Partner Management bij Phoenix Contact.

Het sterke punt van de Crimpfox Duo 16S is de draaibare mal, zodat adereindhulzen zowel vanaf de zijkant als vanaf de voorkant kunnen worden ingestoken. Na indrukken van de in kleur contrasterende ontgrendelknop op de kop van de tang is de mal te verdraaien. Dit maakt ontspannen werken mogelijk, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Zowel geïsoleerde als niet-geïsoleerde adereindhulzen zijn veilig en betrouwbaar te verwerken en dankzij een zelfinstellend mechanisme is de tang ook geschikt voor TWIN adereindhulzen tot 2 x 6 mm.

Werken zonder vermoeid te raken


Dankzij zijn ergonomische vorm ligt de Crimpfox Duo 16S buitengewoon goed in de hand en is hij perfect uitgebalanceerd. Door zijn lichte en uiterst compacte constructie is hij moeiteloos te hanteren en de kleine greepbreedte maakt werken zonder moe te worden mogelijk. En dat met een groot doorsnedebereik van 0,14 tot 16 mm2.

Ook interessant