Zoeken
Menu

Het complete assortiment accugereedschap staat centraal in de stand van Makita op de Bouwbeurs. Bezoekers kunnen de 24 14,4V en 40 18V Lithium-ion machines volop uittesten en tegelijkertijd ervaren dat de accu's van één voltage altijd onderling uitwisselbaar zijn. Makita levert het accugereedschap daarom zowel compleet met oplader en accu's als in een Basic uitvoering, zonder 2 accu's en oplader. De professional kan in dat geval handig gebruikmaken van de 14,4V of 18V Lithium-ion accu's van z'n andere Makita machines. Makita staat direct bij binnenkomst in hal 12, standnummer C006.

Makita biedt het meest uitgebreide 14,4V en 18V assortiment accugereedschap van Nederland. Voor alle toepassingen heeft Makita een snoerloze machine voorhanden. Afhankelijk van de behoefte kiest een professional voor een 14,4V of 18V machine. Complete 14,4V zijn goedkoper en ook lichter dan de 18V uitvoering maar voor verschillende toepassingen komt de 18V machine meer in aanmerking. Makita adviseert professionals om alle machines in één voltage aan te schaffen om zo optimaal te profiteren van de uitwisselbaarheid van de accu's.

Beursactie
Tijdens de beurs kunnen bezoekers met eigen ogen zien hoe gemakkelijk een 165 mm cirkelzaag op accu door ongeveer 50 mm dik plaatmateriaal gaat. Ook de lamellenfrees, haakse slijper, plaatschaar, pintacker, nieter, decoupeerzaag, slagschroevendraaier, combihamer en slagmoersleutel staan klaar om uit te testen. Professionals die t/m 25 maart 2013 een 14,4V Basic (is zonder accu’s en oplader) machine aanschaffen, ontvangen daar een gratis accu ter waarde van € 130,- bij cadeau. Verder deelt Makita tijdens de beurs stoere caps uit en een sampleverpakking met een XTT slagschroefbit uit de serie Prestatieverbeteraars.

Praktisch en betrouwbaar
De 14,4V accu is de meest gebruikte accu. Dat komt omdat deze op zeer veel verschillende machines past. Dat onderschrijft ook Foppe Land van VDM Woningbouw. De 100 medewerkers van dit bedrijf werken al meer dan 20 jaar met het gereedschap van Makita. "Het grootste gedeelte van ons gereedschap werkt op accu's. Dat is praktisch omdat niet op alle bouwplaatsen stroom aanwezig is. Of je hebt lange snoeren en stroomkabels nodig. Onze keuze voor het Makita accusysteem is gebaseerd op de betrouwbaarheid en de hoeveelheid verschillende machines. Het is een enorm voordeel dat je door één accutype met al deze machines kunt werken en dat je niet iedere keer een complete machine hoeft te kopen."

Makita
Makita bestaat sinds 1915 en ontwikkelt en produceert in tien fabrieken in alle werelddelen gereedschap voor professionals. Met meer dan 10.000 werknemers wereldwijd is het een van ´s werelds grootste producenten van professioneel elektrisch gereedschap. Ruim 35 jaar geleden kwam Makita naar Nederland. Zowel toen, nu, als in de toekomst blijft Makita gereedschap ontwikkelen waarmee de gebruiker gezonder, gemakkelijker en productiever kan werken.

Ook interessant