Zoeken
Menu

Op donderdag 22 maart 2012 zal bij Bouwmaat Amstel een keurmeester van 07.00 tot 16.00 uur aanwezig zijn. U kunt hier uw gereedschappen inleveren waarna deze, met behulp van onze toolgereedschapbeheer.nl, voor u gekeurd worden.

Deze service is speciaal voor de vaste Bouwmaat klanten. Dus kom langs op de Daniël Goedkoopstraat 31 in Amsterdam en neem uw gereedschap mee. Mocht u nog geen klant zijn bij Bouwmaat, neem dan even een uittreksel van de KvK mee. Dan is dat ook snel geregeld.

Gereedschapbeheer.nl
Gereedschapbeheer.nl is een online tool voor het beheren van al uw gereedschap en apparatuur. De tool is onderdeel van Meijer Automatisering, specialist op het gebied van softwareontwikkeling- en ontwerp, advies, onderhoud en projectbegeleiding. Geschikt voor bedrijven in de bouw, industrie, installateurs en keuringsinstanties.

Bouwmaat
Bouwmaat is dé groothandel voor bouwmaterialen. Alles wat ze doen staat in het teken van slimmer bouwen. Het assortiment, de services, het inkoopbeleid, de speciale acties, tot en met de openingstijden van alle 46 vestigingen.

Ook interessant