Zoeken
Menu
Heldere labels zorgen voor goede communicatie Foto: persbericht Brady

“Communicatie is de sleutel tot succes,” is een veelgehoorde uitspraak. Voor het communiceren van belangrijke, gedetailleerde informatie over producten, veiligheid en conformiteit biedt Brady daarom nieuwe, duurzame en volledig personaliseerbare digitaal geprinte productlabels in full colour aan.

De labels die het bedrijf aanbiedt, worden digitaal geprint in hoge resolutie met fotokwaliteit. Hiervoor is gekozen om klanten optimale communicatie aan te bieden waarbij RAL, Pantone en andere kleurencodes zijn mogelijk zijn. Brady: “De nieuwe printtoleranties tot 0,1 mm zorgen voor een betere kleurenkwaliteit bij het printen van kleine en complexe teksten, bedrijfslogo's, barcodes en pictogrammen op duurzame labelmaterialen.”

Verschillende materialen

Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment polyester en andere duurzame labelmaterialen aan, met een matte of glanzende toplaag. Om te zorgen dat de labels langer leesbaar zijn, zijn ze bestand tegen chemicaliën, oplosmiddelen en wrijving. “Brady's voorbedrukte productlabels in full colour zijn volledig personaliseerbaar. Grote en kleine labels kunnen voorzien worden van serialisatie, bedrijfslogo's, lotnummers, barcodes en andere variabele gegevens, zelfs in zeer kleine lettertypes. Specifieke combinaties van labelmaterialen en kleefstoffen zijn verkrijgbaar om de duurzaamheid en leesbaarheid van de labels te verbeteren in specifieke, veeleisende omgevingen.” Als er gebruik wordt gemaakt van een printer van de leverancier, kunnen labels ter plekke worden aangepast.

Ook interessant