Zoeken
Menu
EcoDim introduceert volledig universele wifi-dimmer met 2-draads aansluiting

Het Nederlandse EcoDim heeft de eerste volledig universele WiFi dimmer op de markt gebracht. Hierdoor is het mogelijk om alle led lampen via een smart home app te bedienen. Is er geen mobiel apparaat beschikbaar, dan is er altijd nog de 'old-school' draaiknop.

De ECO-DIM.07 WiFi is volledig universeel toepasbaar doordat deze achter alle merken afdekmateriaal (Berker, Busch-Jaeger, Gira, JUNG, Kopp, Merten by Schneider, Niko en PEHA) past, voor beide dimtechnieken (RLC/fase afsnijding én fase aansnijding) geschikt is én een zeer ruim aansluitvermogen voor LED (0-250W LED) heeft. Hiermee is de dimmer nagenoeg voor iedere installatie te gebruiken. Tevens beschikt de dimmer over bescherming tegen overbelasting en stoorsignalen, heeft het een soft-start systeem en is het volledig TÜV gecertificeerd. Ook de dimbaarheid is uitmuntend; stabiel en geruisloos helemaal van 100 naar 0 dimbaar.

Eenvoudige installatie

Tot slot is ook de installatie zeer eenvoudig. Zo heeft de dimmer een 2-draads aansluiting (geen nuldraad nodig), beschikt het over een gebruiksvriendelijke MIN potmeter en een automatische MAX detectie (voor stabiel licht in minimaal en maximaal lichtniveau) en heeft het een zeer kleine inbouwdiepte (23mm). Tevens is de dimmer in wisselschakeling te gebruiken - met als wisselschakelaar een pulsdrukker.


Ook interessant