Zoeken
Menu
Den Braven levert Zwaluw Multispray

Zwaluw Multi-Spray is de nieuwe spray in het brede assortiment van Zwaluw Technische Sprays. Het product heeft als eerste een multifunctionele spraycap om de onderhoudsspray als straal of verneveling te spuiten, met of zonder slangetje. Wisselen vergt slechts een eenvoudige en snelle aanpassing. De Zwaluw Multi-Spray is allround inzetbaar in de bouw en industrie voor onderhoud van gereedschap en materialen. En is evenals alle Technische Sprays ontwikkeld door de eigen R&D van Bostik.

Zwaluw Multi-Spray voorkomt veel problemen of lost ze op. Het weekt vastgeroeste moeren, schroeven en bouten los, beschermt effectief tegen corrosie, smeert en vet lagers en geleiders in en voorkomt hinderlijk piepen, kraken en knarsen van gereedschap en materialen. Het product bewijst ook goede diensten bij schoonmaken, strippen en verwijderen van achtergebleven restdeeltjes. Tot slot verdrijft de onderhoudsspray vocht uit kieren en naden.

Dit product heeft als eerste van de Technische Sprays van Zwaluw een cobra cap om de spray met een simpele aanpassing te spuiten of te vernevelen. Zwaluw Multi-Spray bevat een onbrandbaar drijfgas en wordt geleverd in een doos van 12 spuitbussen à 400 ml.

Ook interessant