Zoeken
Menu
Complete installatietester voldoet aan laatst NEN-richtlijnen Foto: persbericht HT

​Voldoen aan de laatste richtlijnen van NEN is belangrijk. Voor NEN3140 en NEN1010 komt nu een complete installatietester op de markt: de Elektro Lijn GSC60. Het product van fabrikant HT is een veelzijdige elektrotechnisch testinstrument.

“Het toestel biedt een uitgebreide 4-kanaals netanalyser, met testfuncties voor onder andere spanning, stroom, vermogen en energie.” De scopefunctie kan worden gebruikt om golfvormen zichtbaar te maken en door middel van het vectordiagram kan onbalans in beeld worden gebracht. “Uiteraard kunt u met dit toestel een gedetailleerde harmonische analyse uitvoeren.”

NEN bestendig

De GSC60 kan worden ingezet als complete installatietester en voldoet aan de laatste NEN-regelingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van testfuncties voor continuïteit, isolatieweerstand, aardlekschakelaars, circuit- en lijnimpedantie en aardverspreidingsweerstand.

Eenvoudige bediening

Bij de bediening is aan de installateur gedacht. Om het werk zo eenvoudig mogelijk te maken (waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan) is de bediening eenvoudig en overzichtelijk. De ontwikkelaars hebben een kleuren touchscreen met HTOS menustructuur geïnstalleerd en het apparaat is te koppelen met andere apparaten. “Door middel van WiFi communicatie kan het toestel contact maken met de HTanalysis App op uw smartphone of tablet.”

Volledig pakket

De Elektro Lijn GSC60 wordt compleet geleverd met 4 flexibele stroomtangen, meetsnoeren en –sondes en Windows software voor analyse volgens EN50160 en professionele rapportage.

Ook interessant