Zoeken
Menu
Augmented Reality app helpt bij uitzoeken airco of warmtepomp Copyright: M. Franke, BETA PR & Media

Even kijken hoe een airco of warmtepomp het beste in een ruimte past? Met Augmented Reality is het in no time gepiept, zonder meet-, sleep- en tekenwerk.

Augmented reality is een live beeld waaraan computerbeelden worden toegevoegd. Aan de hand van enkele vragen kan de ideale airco of warmtepomp worden gekozen, waarna deze op ware grootte in de eigen omgeving kan worden bekeken. Zo heeft de gebruiker een reëel beeld van het uiteindelijke resultaat. Staat de virtuele pomp of airco virtueel opgesteld, dan biedt de app ook nog de mogelijkheid om bijvoorbeeld de kleur of het type aan te passen. Zo kan al swipend een airco of warmtepomp worden gekozen, die precies past in de eigen omgeving.

Voor het vinden en selecteren van de ideale airco of warmtepomp is een groot aantal tools beschikbaar. Maar je komt er met geen van deze hulpmiddelen achter hoe de airco of warmtepomp nou precies in de omgeving staat, of welke mogelijkheden er zijn om ‘m zoveel mogelijk af te stemmen op de eigen stijl van het interieur. De Alklima KIJK app helpt gebruikers daarbij.

Keuze gemaakt? Bel de lokale installateur!

Is de keuze gemaakt, dan kan het resultaat worden opgeslagen en gedeeld. Ook kan contact worden opgenomen met een lokale installateur om de airco of warmtepomp te laten installeren.

De KIJK-app van Alklima kan worden gedownload via de AppStore of GooglePlay.  

Ook interessant