Zoeken
Menu

De AirBo van Klop Innovations is een industriële fijn- en kwartsstofzuiger met een gesloten stofsysteem en zuigt fijnstof af bij boren, slijpen, zagen en frezen. Twee nieuwe accessoires vergroten zijn functionaliteit om voordelig, gezond en volgens de regels te werken.

De MacDust voorafscheider ontlast en verlengt de levensduur van de stofzak. En met de nieuwe zuigmond van 720 mm breed verandert de stofzuiger in een handomdraai in een veegmachine. De AirBo is enkele jaren op de markt en als enige door TNO getest en goedgekeurd op stofklasse H-filtratie en de A-classificatie industriële stofzuigers.

De professional in de bouw en installatie kan nu met één stofzuiger iedere klus aan waarbij fijnstof vrijkomt. Door twee nieuwe accessoires aan de stofzuiger te bevestigen kan langer, voordeliger en diverser worden gewerkt. De metalen MacDust voorafscheider vangt het stof op, zodat de stofzak langer meegaat; hij is door Klop Innovations zelf ontwikkeld. Een plastic zak in de metalen bak vangt al het stof op. Een volle zak vervangt men voor een nieuwe, ze zijn veel lager geprijsd dan de bij de stofzuiger behorende stofzakken.

Met de nieuwe brede zuigmond (720mm) van structofoam zuigt de AirBo al het overige stof op, bijvoorbeeld om projecten opleveringsklaar te maken. Een ideale oplossing omdat vegen in de bouw niet meer mag. De AirBo met accessoires is te zien op de stand van Klop Innovations op de Bouwbeurs 2013.

Ook interessant