Zoeken
Menu

FLIR Systems lanceert de nieuwe FLIR Ex-Series: functierijke en betaalbare warmtebeeldcamera's met prijzen vanaf € 995 (excl. BTW). Deze zijn voor elektrische en mechanische inspecties. Gebouwinspecteurs kunnen de FLIR Ex-serie gebruiken bij het opsporen van isolatieverliezen, inspecteren van vloerverwarming en vele andere afwijkingen in gebouwen. Wanneer u potentiële knelpunten kunt detecteren, kunt u installaties ook snel en gemakkelijk inspecteren en vermijdt zo storingen.

De warmtebeeldcamera's hebben het vermogen om temperatuurinformatie te geven over elke pixel van het warmtebeeld, een alternatief voor een spotpyrometer. U kunt een heel gebied scannen. Ze hebben een vaste focusvrije lens. Ontworpen voor beginnende gebruikers, en met metingen van temperaturen tot +250 ° C, produceren ze onmiddellijk, 'point-and-shoot' JPEG warmtebeelden met temperatuurgegevens.

Het visuele beeld van de ingebouwde camera wordt vaak gebruikt als referentie tegen het warmtebeeld. FLIR's gepatenteerde MSX-technologie levert real-time warmtebeelden. Er zijn verschillende modellen. Alle camera’s wegen 575 gram en zijn mee te nemen in een heuptas.

> meer informatie

Ook interessant