Zoeken
Menu
Kracht van goede werkkleding vaak onderschat Foto: persbericht Blåkläder

“Waarom kleden als een amateur, als je werkt als een professional.” De slogan van Blåkläder zal waarschijnlijk veel installateurs aan het denken zetten. Jij als professional in de installatiebranche wilt toch ook goed voor de dag komen bij jouw klanten? Werkkleding geeft net dat beetje extra aan de uitstraling van jouw bedrijf en creëert eenheid.

Blåkläder is er van overtuigt: kleren maken de man. “Bewust kiezen van professionele werkkleding creëert vertrouwen, en vertrouwen betekent betere business”, is de uitleg van het bedrijf. Om die reden heeft het bedrijf Unite ontwikkeld, een nieuwe lijn van professionele werkkleding, zodat jij en jouw collega’s goed voor de dag komen en comfortabel kunnen werken. "Goed geklede medewerkers stralen professionaliteit en trots uit. Kenmerken die een sfeer van vertrouwen creëren en zo meer en betere business voor onze klanten genereren. Een uniforme uitstraling kan daar bij helpen. Klanten zullen jou serieuzer benaderen.

Kracht onderschat 

Werkkleding is daarom belangrijker dan soms wordt verwacht. “Het versterkt de identiteit van het bedrijf en straalt kwaliteit uit”, is de uitleg van de ontwikkelaars van Unite. “Daarbij is het eveneens een belangrijke factor bij het bevorderen van teamspirit onder de medewerkers. Gebondenheid is van levensbelang om het team kracht te laten uitstralen en successen te behalen.”

Ook interessant