Zoeken
Menu
'Op afstand en 24/7 de temperatuur en doorstroming van het drinkwater meten'

De (r)evolutie op het gebied van drukverhogers komt van DAB Pumps. Want DAB Pumps kan als enige fabrikant op afstand en 24/7 de temperatuur en doorstroming van het drinkwater meten t.b.v. legionellapreventie. Hoe? Met de technologisch innovatie: de Cloudservice DConnect.

Met DConnect kan men elke installatie op afstand monitoren, gegevens uitlezen en besturen. Bovendien kunnen de meeste storingen direct op afstand worden opgelost. Zo hoeft men niet langs voor iedere storing en lost men 90% op afstand op. Dit bespaart veel tijd en het probleem wordt snel opgelost. Dankzij de tijdbesparing kan de installateur met dezelfde mensen meer installaties in onderhoud nemen, en daardoor meer service verlenen.

20% meer energiebesparing

In vergelijking tot conventionele pompen verbruiken de drukverhogers ESYBOX MAX 20% minder energie. Dit verlaagt de CO2-uitstoot en helpt bij het realiseren van de klimaatdoelen. Ook de mindere inzet van monteurs, doordat 90% van de storingen eenvoudig op afstand zijn op te lossen, resulteert in veel minder gereden kilometers. Ook dit is beter voor het milieu, bespaart kosten en vermijdt files.

Continu beheer 

Voor gebouwbeheerders en facility managers bieden de drukverhogers ESYBOX MAX het unieke voordeel van een continue monitoring in het kader van legionellapreventie en energiegebruik. Zo vindt er elke dag een controle plaats en worden rapportages van de temperatuur- en doorstromingsmetingen van het drinkwater geregistreerd voor controle. Ook het meten van het energiegebruik is handig voor energiemanagement.

Compact, stil, overal inzetbaar

Doordat alle techniek volledig is geïntegreerd is de ESYBOX MAX net als de andere drukverhogers van de DAB ESYLINE compact, eenvoudig te installeren en zeer stil, max. 63 dB(A). De meerpomps-drukverhogers hebben capaciteiten tot 17,4 m3/h per pomp en opvoerhoogten tot 113 m. Ze zijn inzetbaar in de industrie, landbouw en utiliteitsbouw, zoals bij kantoorgebouwen, appartementen, ziekenhuizen en hotels.

Ook interessant